Hírek, aktualitások Kártya aktiválás Írjon nekünk Oldaltérkép
Bemutatkozunk
Elérhetőség
Jogszabályok
Szabályzatok
Tagjainknak
Tájékoztató tagjainknak
Nyomtatványok
Pénztári kalauz
Egészségpénztári szolgáltatások
Önsegélyező szolgáltatások
Adókedvezmények
Adóigazolások
E-pénztár
Kártya aktiválás
Egyenlegértesítők
Munkáltatóknak
Szolgáltató partnerek
Egészségmegőrzés
MNB Pénzügyi Navigátor
 
Tagjainknak

Tagjainknak szóló oldalunkon összegyűjtöttük mindazon információkat, melyre a tagsági jogviszony létesítésekor, majd ezt követően, a pénztártagság teljes időtartama alatt szükség lehet.

Szándékaink szerint az oldal segítségével tagjaink átfogó képet kapnak a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár szolgáltatásainak köréről, a szolgáltatások igénybe vételének módjáról és a szolgáltatások elszámolásának eljárási szabályairól.

A Tájékoztató tagjainknak menüpontban az egészség- és önsegélyező pénztári tagság előnyeit, az igénybe vehető adókedvezményeket mutatjuk be.

Külön menüpontban találhatók a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztárban rendszeresített nyomtatványok.

A Pénztári kalauzban igyekeztünk összefoglalni mindazon kérdéseket, melyek megválaszolása a pénztári tagság széles körét érdekelheti. 

Egészségpénztári szolgáltatások  menüpontunk a tagjaink által már jól ismert egészségpénztári szolgáltatások igénybe vételének részletes szabályait, a szolgáltatások és termékek elszámolásának feltételeit tartalmazza..

Önsegélyező szolgáltatások  menüpontunk (mely folyamatosan bővül) az új, önsegélyező pénztári szolgáltatásokkal kapcsolatos tudnivalókat fogja tartalmazni.

Adókedvezmények menüpontunkban az egészség- és önsegélyező pénztárakban érvényesíthető adókedvezményekről adunk tájékoztatást.

Az Adóigazolások menüpontban pdf formátumban letölthető a legutolsó éves adóigazolás. Az aktuális adóbevalláshoz szükséges adóigazolásokat az adóévet követő január 31-ig tesszük elérhetővé. Ha beámi oknál fogva valakinek korábbi évek adóigazolására van szüksége, a Pénztár ügyfélszolgálatán tud hiteles másolatot kérni.

Az E-pénztár menüpontban, a már jól ismert tagkód és jelszó segítségével lehetőség nyílik az egyéni számla felhasználható egyenlegének nyomon követésére és egyes tagi adatok módosítására (lakcím, levelezési cím, telefonszám).

Tagjaink között népszerű elektronikus hírlevelünkre a Hírlevél menüpontban lehet feliratkozni.

A Kártya aktiválás menüpontban a postai úton inaktív állapotban kézhez vett új egészségkártyák aktíválását lehet kezdeményezni.

Az Egyenlegértesítők menüpontban a tárgyévet követő június 30-ig tesszük közzé az előző év egyenlegértesítőját, melyet a hatályos jogszabályok értelmében tagjainknak - fenti határidőig - postai úton is megküldünk.

A szolgáltató kereső és szolgáltató ajánló szolgáltatásunkat a Szolgáltató partnerek menüpontban lehet megtalálni.

 

 Utolsó frissítés:  2018-01-01