Hírek, aktualitások Kártya aktiválás Írjon nekünk Oldaltérkép
Bemutatkozunk
Elérhetőség
Jogszabályok
Szabályzatok
Tagjainknak
Munkáltatóknak
Munkáltatói tájékoztató
Munkáltatói szerződés
Szolgáltató partnerek
Egészségmegőrzés
MNB Pénzügyi Navigátor
 
Munkáltatói szerződés

Az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény (Öpt.) 12. § (1) és (2) bekezdésében foglalt rendelkezések szerint, munkáltatói tag az a természetes vagy jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, amely a pénztárral kötött szerződés alapján munkavállalójának tagdíjfizetési kötelezettségét egészben vagy részben átvállalja (munkáltatói hozzájárulás).

A munkáltatói hozzájárulásáról külön szerződésben állapodhat meg Pénztárunkkal, amely rögzíti, hogy a munkáltató részben vagy egészben vállalja át a tagdíjfizetési kötelezettséget.

Munkáltatói hozzájárulás vállalása esetén a Munkáltatói szerződést 2 példányban, a szükséges mellékletek csatolásával (aláírási címpéldány, cégbírósági bejegyzés, azonosítási adatlap) küldjék el a Vasutas Egészségpénztár postacímére (1583 Budapest Pf. 36.).

A munkáltató a munkáltatói hozzájárulás összegét, valamint a munkavállalótól esetlegesen levont tagdíj összegét a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár MKB Bank Zrt-nél vezetett 10300002-10568955-49020011 számlaszámára kell átutalni, havonta a tárgyhót követő hónap 15. napjáig.

Az utalással egy időben a munkáltatói hozzájárulásokról és a munkavállalóktól esetlegesen levont összegekről név, adószám, és jogcím szerinti kimutatást szükséges készíteni, és azt a Pénztár részére elküldeni.

A szerződéskötéssel kapcsolatos további információkkal kérjük, keressék meg Ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: (06-1) 880-6550

Telefax: (06-1) 880-6580

E-mail: kapcsolat
 Utolsó frissítés:  2016-03-12
 
Letöltés


Munkáltatói szerződés


Munkáltató azonosítása


Tagdíjfeladási listaAdobe Acrobat program letöltés