Hírek, aktualitások Kártya aktiválás Írjon nekünk Oldaltérkép
Bemutatkozunk
Elérhetőség
Jogszabályok
Szabályzatok
Tagjainknak
Munkáltatóknak
Szolgáltató partnerek
Szolgáltató kereső
Ajánljon szolgáltatót
Szolgáltatóknak
Egészségmegőrzés
MNB Pénzügyi Navigátor
 
Szolgáltató partnerek

A Szolgáltató kereső menüpontban megtalálja szerződött szolgáltató partnereink listáját és a kártyaelfogadó helyeket. A keresés település, tevékenységi kör, vagy a szolgáltató neve szerint is lehetséges.

A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár az összes jogszabály által engedélyezett egészségpénztári szolgáltatást finanszírozza. Ennek érdekében a tagok igényei szerint folyamatosan köt szerződést a szolgáltatókkal. Az Ajánljon szolgáltatót menüpontban pénztártagjainknak lehetőséget biztosítunk új szolgáltatók ajánlására.

A Szolgáltatóink ajánlatai menüpontban szolgáltató partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg.

Szolgáltatóknak szóló oldalunkon az egészségpénztári szolgáltatóként történő csatlakozás előnyeit, az egészségkártya elfogadásával és számlázással kapcsolatos tudnivalókat gyűjtöttük össze.

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy Pénztárunk honlapján, a Szolgáltató kereső menüpontban és a Szolgáltatóink ajánlatai menüpontban megjelentetett akciók, kedvezmények kizárólag a szolgáltató partnerek által bejelentett információkat tartalmazzák, tájékoztató jelleggel.

A kedvezmények nyújtásáról és konkrét mértékéről a szolgáltatók egyedileg döntenek, módosítását, a kedvezmények esetleges csökkentését vagy megszüntetését azonban nem minden esetben jelentik be. Bár Pénztárunk igyekszik az adatbázist naprakészen tartani, azonban nem tudunk felelősséget vállalni a kedvezmények teljeskörű helytállóságáról.

Kérjük, hogy a szolgáltatás igénybe vétele előtt minden esetben tájékozódjon a kiválasztott szolgáltatónál a kedvezményekről.

Amennyiben  Ön azt észlelné, hogy valamely szolgáltató partnerünk adatai nem pontosak, már nem biztosítja a honlapunkon feltüntetett kedvezményt, esetleg nem fogadja el az egészségkártyát (annak ellenére, hogy kártyaelfogadóként jelöljük), kérjük, jelezze a Pénztár felé, hogy mielőbb javítani tudjuk az információt.

 

 Utolsó frissítés:  2016-03-13