Tájékoztatjuk tagjainkat és szolgáltató partnereinket, hogy 2020. június 2-től személyes ügyfélszolgálatunk hétfőtől-csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-12 óra között ismét nyitva tart.

Egymás egészségének megőrzése, a járvány lassítása érdekében kérjük, hogy személyes ügyintézés során viseljen maszkot vagy takarja el arcát sállal és használja az ügyfélszolgálatunkon kihelyezett kézfertőtlenítőt.
Az Önök és munkatársaink védelme érdekében az ügyféltérben egyszerre csak két ügyfél tartózkodhat. Amennyiben sor alakulna ki, kérjük, az irodahelyiségen kívül, a teraszon várakozzanak, betartva egymás között a biztonságos 2 méteres távolságot.
Javasoljuk, csak akkor keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ha a személyes jelenléte elengedhetetlen. Lehetőség szerint kérdéseit továbbra is e-mailben, telefonon tegye fel, a lehető leggyorsabban válaszolunk a megkeresésekre.
Az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje alatt az info@epenztar.hu email címen valamint a +36-1-880-6550-es vezetékes és a 01-41-36; 01-41-79-es vasútüzemi telefonszámokon állnak rendelkezésére.
2020. május 29-ig ügyfélszolgálaton dolgozó kollégáink továbbra is csak e-mailben és telefonon állnak tagjaink és szolgáltató partnereink rendelkezésére.
Köszönjük tagjaink és szolgáltató partnereink türelmét és együttműködését!

2020. május 22.

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár