Tagjaink mondták

„Úgy érzem, hogy a legkevesebb megköszönni az Önök munkáját – segítségét! Több alkalommal fordultam a pénztár felé, sokféle problémámmal. Ezek a gondjaim csak addig voltak számomra gondok, amíg az ügyintézőjükkel nem beszéltem! Az a megértő türelem, kedvesség, segítőkészség amiket telefonon keresztül is tapasztaltam, párját ritkítja! Sokszor megtörténik velem, más cégek ügyintézője szinte alig várja, hogy letegyem- megszakítsam a hívást! Önöknél ez soha nem fordult elő!”

Tóth István
Hatvan

„Nagyon tetszik a tagkóddal elérhető ÚJ felület!
Sokkal olvashatóbb, tisztább, mint a régi!
Köszönöm szépen!
Köszönjük szépen!!!!!!!
:):):):):)”

Kalóczkai Anna, Budapest

„Egy rosszul elvégzett kártyaaktiválás miatt hívott ma az egyik kollégájuk. Több alkalommal beszéltem már a pénztár munkatársaival, és ma is megjegyeztem magamban, hogy az Önök munkatársai rendkívül kedvesek, hatékonyak, segítőkészek, udvariasak, figyelmesek és türelmesek. Mivel ez manapság nagyon ritka, ezért még értékesebb nekem. Szeretnék gratulálni a csapatuknak, ügyfélkapcsolatból nálam minden alkalommal jelesre vizsgáznak.”

Antal Éva, Szeged

„Nem bántam hogy ezt a pénztárt választottam és hogy tagja vagyok. Bármikor hívtam az ügyfélszolgálatot,vagy személyesen Pesten voltam nagyon kedvesek,segítőkészek és nem beszélve arról hogy gyors az ügyintézés és az utalás. Szerintem ezek nagyon fontos dolgok mindenki szemszögéből. Örülök hogy tagjuk vagyok.”

Hegedűs Péter, Tiszaföldvár

„Az eredményesen gazdálkodó, a korrekt és jó szolgáltatásokat nyújtó, illetve a folyamatos megújuló Pénztárt a gyarló ember természetesnek veszi (amiként annak is kellene lennie).
Az ügyfélszolgálatos kolléganőjükkel ma folytatott beszélgetés után azonban úgy gondoltam itt az ideje, hogy én is adjak valamit Önöknek. Köszönetet. Köszönöm a munkájukat! A sok-sok év alatt soha (értsd SOHA) nem volt olyan, hogy ne tudtak volna segíteni. Mindig készséges, megoldást kereső, udvarias és segítőkész támogatást kaptam Önöktől. A növekedés és megújulás mellett meg tudták őrizni a családias, közvetlen jelleget.”

Bartolák Márta, Budapest

„Rövid idő alatt kiutalják a kért szolgáltatás összegét. Szüleim, testvéreim gyógyszerét is az egészségpénztáron keresztül finanszírozom, kis unokám pelenka árának támogatásával pedig gyermekeimet segítem. Egyéni befizetéssel 20% hasznot termelek saját számlámra, nagyon jó lehetőség. Az egészség a legfontosabb, nem kell azonnal felhasználni, felhalmozhatom a pénzemet és bármikor igénybe vehetem az elkövetkezendő évek során.”

Mézesné Csontos Mária, Budapest

„Elsőrangú és nagyon gyors a felmerülő problémáimra adott válaszuk és telefonos megkeresésük.”

Vida Andrea Anna, Budapest

„A téli időszak a megfázások ideje, különböző gyógyszerek szükségesek ilyenkor. Ezeket az egészségkártya használatával váltom ki a gyógyszertárban. Néhány éve komolyabb fogászati kezelésen vettem részt és ennek a finanszírozását is az egészségpénztár útján oldottam meg. Évek óta szemüveget kell viselnem, vérnyomásomat folyamatosan ellenőriznem kell, így a szemüvegeket, valamint a vérnyomásmérőt is a pénztári megtakarításomból tudtam egyszerűen, gyorsan, kártyát használva megvásárolni.”

Tóth Ferenc Attila, Miskolc

„Azért választom a Vasutas Egészségpénztárt, mert az egészségmegőrzés bármely területén igénybe vehető szolgáltatásokat kínál, a szolgáltatásokat közeli hozzátartozó is igénybe veheti, az egyéni befizetéseim után pedig adókedvezmény vehető igénybe.”

László Ferenc, Lenti

„A Vasutas Egészségpénztár tagja vagyok a kezdetektől fogva. Ezen idő alatt teljes mértékben meg voltam elégedve a pénztár szolgáltatásaival. Rendszeresen kaptam információt az elszámolható termékekről és szolgáltatásokról. Minden kérdésemre gyors, pontos, személyre szabott választ kaptam. A kollégák hozzáállása mindig rugalmas, segítőkész volt. Úgy éreztem, hogy valóban ügyfélként kezelnek: mindig mindent megtettek, hogy elégedett legyek.”

dr. Sári Csaba, Budapest

„Emlékeim szerint a VBKJ-rendszer bevezetése környékén csatlakoztam a Vasutas Egészségpénztárhoz, egy azóta már elhunyt kollégám unszolására.
Az elmúlt időszakban az én életem is sokat változott, 2 lányom született és a pénztár révén rengeteg dolgot el tudtam számolni: szülészeti rendelések, gyógyszerek, pelenka és egyéb babaápolási termékek stb.
Hál’ istennek az elmúlt időszakban a pénztár is sokat változott: elég csak a honlapon elérhető rengeteg információról vagy az egyre több helyen elfogadott kártyát megemlíteni. Egy szónak is 100 a vége, melegen ajánlom minden kollégának a Vasutas Egészségpénztár szolgáltatásait.”

Komiljovics Máté, Szada

„Nekem azért tetszik az egészségpénztár, mert sok helyen tudom használni. pl: gyógyszertár, szemészet, fogászat. Természetesen a férjem is tagja a pénztárnak. Szeretném ha nagyon sokáig meg is maradna a Vasutas Egészségpénztár.”

Sturm Ferencné, Hegyeshalom

„Személyes példámon keresztül szeretném bemutatni, miért fontos az öngondoskodás, miért jó a Vasutas Egészségpénztár tagjának lenni:
2002-ben gerincsérv műtéten estem át, melyet fél éves gyógyulási, és táppénzes időszak követett. A magas TB támogatás ellenére az orvos által felírt gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök havi 10-15 ezer forintba kerültek. Ha nem lettem volna egészségpénztári tag, nem tudtam volna az ott évek alatt felhalmozott megtakarításomból kiegészíteni fél éves táppénzemet, és fedezni a többletkiadásokat, akkor nagyon nehéz anyagi helyzetbe került volna a családom.
Az elmúlt időszak azt mutatja, hogy az állam egyre kevesebbet tud fordítani az emberek gyógyítására. Ezt tapasztalhatjuk akkor, amikor többet fizetünk a gyógyszerekért, vagy amikor táppénzen vagyunk. Véleményem szerint ezért még jobban felértékelődik az öngondoskodás, és az egészségpénztárak szerepe a jövőben.
A Vasutas Egészségpénztár véleményem szerint mindent megtesz, hogy a pénztártag minél könnyebben, és gyorsabban hozzájusson az ott kezelt megtakarításához.
Az egészségkártya bevezetése nekem mint tagnak nagyon bevált, mivel bevezetését követően még kényelmesebben és közvetlenül tudom a pénztár által nyújtott szolgáltatásokat igénybe venni.”

Barna István, Nyíregyháza

„A hosszú tagsági éveim tapasztalata alapján, csak javasolni tudom mindenkinek a Vasutas Egészségpénztárt.”

Takács Ilona, Szolnok

„2004 óta ismerem a Vasutas Egészségpénztárat. Akkor Édesapám volt tagja, a bevezetett cafetéria rendszer keretében, de a pénztári szolgáltatásokat az egész családdal közösen vettük igénybe. Édesapám 2008-ban nyugdíjba ment, majd az egészségszámláján lévő pénz elfogyása után megszüntette tagságát. Én nem a MÁV csoportban dolgozom, hanem az energiaiparban, tagja vagyok a saját iparági egészségpénztárunknak is, azonban a Vasutas Egészségpénztár szolgáltatásai, rugalmas és korrekt ügyintézése, országos elfogadóhálózata annyira megtetszett, hogy beléptem Édesapám helyett és azóta is szüleimmel közösen használjuk a pénztár szolgáltatásait. Egyéni fizetőként is elmondhatom, hogy megéri belépni, főként a kedvező befektetési lehetőségek és a sokoldalú szolgáltatás miatt. Köszönöm, hogy „külsősként” is lehetővé tették számomra a tagságot. Sok sikert és jó egészséget kívánok a Vasutas Egészségpénztár valamennyi dolgozójának és tagságának.

Sallai Orsolya, Szekszárd

„Szeretném megköszönni, hogy minden alkalommal nagyon türelmesen, kedvesen segítenek! Legyen apróbb kérés, vagy számomra igen fontos dolog.
Kimondottan szeretem, hogy ez a mai szörnyű világban Önöknél ilyen jól működik.
PÉLDAÉRTÉKŰ!!!! és nem győzöm megköszönni!”

Jakab Gyöngyi, Budapest