A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár arra törekszik, hogy a szolgáltatások igénybe vétele minél egyszerűbb legyen Önnek. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük a kártyaelfogadói hálózatunkat, melynek eredményeképpen, már a Rossmann üzleteiben is használható a Vasutas egészségpénztári kártya.
A Rossmann termékpalettáján sok olyan termék van, amely a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztárban elszámolható, azonban eddig csak a készpénzfizetési számla utólagos benyújtására volt lehetőség. Mostantól ez megváltozik, és a Rossmann azon túl, hogy elfogadja a Vasutas egészségpénztári kártyát, még abba is segít, hogy melyek az elszámolható termékek.
A listát érdemes áttanulmányozni, hiszen olyan napi fogyasztási cikkeket vásárolhatunk egyszerűen egészségkártyával, mint pl. a babaápolási termékek (pelenkák, baba fürdetők, tápszerek, popsi krémek, cumik, babák számára készült naptejek, a bébi törlőkendők stb.), gyógyszerek, vitaminok és homeopátiás készítmények, valamint gluténmentes élelmiszerek. De akár terhességi tesztet, gumióvszert, egészségügyi betétet is fizethetünk egészségkártyával! Az elfogadható termékek listája elérhető a Rossmann honlapján https://shop.rossmann.hu/egeszsegpenztar.
Nagyon fontos, hogy a Vasutas egészségpénztári kártyával történő fizetés szándékát a kasszánál előre jelezze. Ha ezt nem teszi meg, akkor a pénztárosnak elölről kell kezdenie az árleolvasást!
Budapest, 2021. február 23.

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár