Tájékoztatjuk tagjainkat és szolgáltató partnereinket, hogy 2021. november 22-től a Pénztár személyes ügyfélszolgálati helyiségében (kivéve a hatodik életévüket be nem töltött gyerekeknek, valamint a fogyatékkal élőknek) kötelező maszk használat kerül bevezetésre.
Egymás egészségének megőrzése, a járvány lassítása érdekében kérjük, hogy személyes ügyintézés során viseljen maszkot és használja az ügyfélszolgálatunkon kihelyezett kézfertőtlenítőt.
Az Önök és munkatársaink védelme érdekében az ügyféltérben egyszerre csak két ügyfél tartózkodhat. Amennyiben sor alakulna ki, kérjük, az irodahelyiségen kívül, a teraszon várakozzanak, betartva egymás között a biztonságos 2 méteres távolságot.
Javasoljuk, csak akkor keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ha a személyes jelenléte elengedhetetlen. Lehetőség szerint kérdéseit továbbra is e-mailben, telefonon tegye fel, a lehető leggyorsabban válaszolunk a megkeresésekre.
Az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje alatt az info@epenztar.hu email címen valamint a +36-1-880-6550-es vezetékes és a 01-41-36; 01-41-79-es vasútüzemi telefonszámokon állnak rendelkezésére.
Köszönjük tagjaink és szolgáltató partnereink türelmét és együttműködését!

2021. november 19.

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár