Tájékoztatjuk érintett tagjainkat, hogy a 2021. évi adóigazolások honlapunk E-pénztár szolgáltatásán keresztül letölthetők.
A Pénztár honlapjának nyitólapjáról az E-pénztár menüpontra kattintva tagkód és egyéni jelszó segítségével lehet elérni a szolgáltatást.
Az E-pénztár szolgáltatáson belül a bal oldali menüsorban található „Dokumentumok” menüpontot kiválasztva, majd azon belül a 2022. 01.22 iktatási dátumú küldeményre kattintva tölthető le a 2021. évi adóigazolás.
Abban az esetben, ha nem tudja jelszavát, akkor az „elfelejtett jelszó” funkció segítségével tagkódjának és email címének a megadásával igényelhet újat. Fontos, hogy azt az email címet adja meg, amit korábban már bejelentett a Pénztár részére.
Ha még nincs bejelentett email címe, akkor a honlapunkról letölthető „portál regisztrációs adatlap” elnevezésű nyomtatvány kitöltésével és a Pénztárba való visszaküldésével szíveskedjen az e-mail címét a Pénztárral közölni. Az E-pénztár szolgáltatáshoz szükséges jelszavát pedig ezután tudjuk Önnek megküldeni.
A 2021.évi adóigazolásokat a Pénztár postai úton is megküldi az érintett Pénztártagok részére.

Budapest, 2022. január 26.

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár