Bemutatkozunk2

A Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészség- és Önsegélyező Pénztár húsz éves múltra visszatekintő tapasztalatával, több, mint 35 ezer fős taglétszámával és 3,6 milliárd Ft-ot meghaladó vagyonával az egészségpénztári szakma egyik meghatározó szereplője.

Pénztárunk egyike az elsők között alapított magyarországi egészségpénztáraknak.

A Pénztár alakuló közgyűlését 1996. november 29-én tartotta. A Pénztárat a vasutas munkavállalók alapították, munkáltatói segítséggel, Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár néven.

A Vasutas Egészségpénztár 2016. február 23-i rendkívüli küldöttközgyűlése – élve a jogszabályi lehetőséggel – döntött az önsegélyező pénztári szolgáltatások Alapszabályba történő felvételéről.

A szolgáltatások bővülésével a Pénztár neve is megváltozott: 2016. március 1-től a Pénztár új neve: Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészség- és Önsegélyező Pénztár, rövidebben Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár.

A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár nyitott kiegészítő egészség- és önsegélyező pénztárként működik, munkáltató partnereink között nem csak a MÁV Zrt. és leányvállalatai találhatók, hanem más nagyvállalatok, közepes méretű és néhány fős cégek, egészségügyi intézmények, pénzügyi vállalkozások, közintézmények egyaránt.

A Vasutas Egészségpénztár 1996. évi megalakulása óta maximálisan igyekszik pénztártagjai és közeli hozzátartozóik részére (pl. házastárs, élettárs, gyermek, unoka, szülő, nagyszülő, testvér) kedvező feltételekkel biztosítani az egészség megőrzésével és az esetleges betegségek megelőzésével, gyógyításával kapcsolatos szolgáltatások felhasználását.

Az új önsegélyező szolgáltatások bevezetésével – a korábban megszokott szolgáltatásaink mellett – olyan szolgáltatási választékot biztosításunk, amellyel Pénztárunk még szélesebb körben segítheti a tagok családi kiadásainak finanszírozását.

A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár célkitűzése a tagok érdekeit figyelembe vevő gazdaságos működés, a vállalt szolgáltatások egyre magasabb színvonalon történő teljesítése. Ez garanciát jelent arra, hogy tagjaink befizetései biztos helyen vannak, az egészség megőrzésének céljából tagjaink által megtakarított összegek rendelkezésre állnak és a jövőben is megfelelően hasznosulnak.

Kérjük, ha a Pénztár tevékenységével kapcsolatban további kérése, kérdése merül fel, keresse személyesen, telefonon vagy e-mail-ben ügyfélszolgálatunkat, hogy segíthessünk!

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár