Éljen a lehetőséggel, jusson hozzá MOST a havi nettó 3.000 Ft összegű közvetlen egészségpénztári munkáltatói tagdíj-kiegészítéshez!

Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a MÁV Zrt. és az érdekképviseleti szervezetek megállapodásának eredményeként a MÁV Zrt. és a megállapodásban érintett gazdasági társaságok munkavállalói részére közvetlen egészségpénztári munkáltatói tagdíj- kiegészítés kerül bevezetésre.

A megállapodásban érintett gazdasági társaságok: MÁV Zrt., MÁV-Start Zrt., MÁV Szolgáltató Központ Zrt., MÁV FKG Kft., Záhony-Port Zrt., MÁV KFV Kft., MÁV Vagon Kft., MÁV-HÉV Zrt., MÁV Nosztalgia Kft. valamint MÁV Rail Tours Kft.

A munkáltató a megállapodás értelmében 2020. július 1-től havonta nettó 3.000 Ft munkáltatói tagdíj-kiegészítést nyújt azoknak az egészségpénztári tagoknak, akik havonta legalább 2.000 Ft egyéni tagdíj munkabérükből történő megfizetését vállalják.

A 2020. július és augusztus havi egészségpénztári munkáltatói tagdíj-kiegészítésre azok a munkavállalók jogosultak, akik a legalább 2000 Ft összegű munkáltatón keresztül történő egyéni tagdíjfizetésről 2020. szeptember 25-ig megbízzák munkáltatójukat.

Aki még nem tagja a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztárnak – vagy már tagja, de szeretné igénybe venni 2020. július 1-től a havi nettó 3.000 Ft-os munkáltatói tagdíj-kiegészítést – annak javasoljuk, hogy még szeptemberben lépjen be a Pénztárba és szeptember 25-ig nyilatkozzon a munkáltatója felé a legalább 2.000 Ft/hó egyéni tagdíj megfizetéséről. Ebben az esetben a szeptember havi 2.000 Ft egyéni tagdíj megfizetésével az érintett munkavállaló július 1-ig visszamenőlegesen összesen 9.000 Ft egészségpénztári munkáltatói tagdíj-kiegészítéshez juthat.

Érdemes azt is tudni, hogy az öngondoskodás támogatása érdekében 2020. évben is az önkéntes kölcsönös biztosító pénztári egyéni befizetések mellett az önkéntes pénztárba átutalt munkáltatói hozzájárulás után is érvényesíthető adókedvezmény.

A munkavállalók az önkéntes egészségpénztári tagdíj munkabérből történő levonásához szükséges nyilatkozat kitöltésével és annak a MÁV Humán Ügyfélszolgálati Irodákba történő megküldésével kérhetik az egészségpénztári munkáltatói tagdíj-kiegészítést.

Ne habozzon, lépjen, válassza az egészséget!