Tájékoztatjuk érintett tagjainkat, hogy a 2022. évi adóigazolások honlapunk E-pénztár szolgáltatásán keresztül letölthetők.

A Pénztár honlapjának nyitólapjáról az E-pénztár menüpontra kattintva tagkód és egyéni jelszó segítségével lehet elérni a szolgáltatást.

Az E-pénztár szolgáltatáson belül a bal oldali menüsorban található „Dokumentumok” menüpontot kiválasztva, majd azon belül a 2023.01.23 iktatási dátumú küldeményre kattintva tölthető le a 2022. évi adóigazolás.

Abban az esetben, ha nem tudja jelszavát, akkor az „elfelejtett jelszó” funkció segítségével tagkódjának és email címének a megadásával igényelhet újat. Fontos, hogy azt az email címet adja meg, amit korábban már bejelentett a Pénztár részére.

Ha még nincs bejelentett email címe, akkor a honlapunkról letölthető „portál regisztrációs adatlap” elnevezésű nyomtatvány kitöltésével és a Pénztárba való visszaküldésével szíveskedjen az e-mail címét a Pénztárral közölni. Az E-pénztár szolgáltatáshoz szükséges jelszavát pedig ezután tudjuk Önnek megküldeni.

A 2022.évi adóigazolásokat a Pénztár postai úton is megküldi az érintett Pénztártagok részére.

Budapest, 2023. január 30.

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár