Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Pénztár 06-1-224-0620-as telefonszámról hívható automata egyenlegközlő szolgáltatása technikai okok miatt szünetel. A hiba elhárítása folyamatban van.

Tagjaink szolgáltatásra felhasználható egyenlegüket, számlatörténetüket folyamatosan nyomon követhetik a Pénztár internetes egyenleglekérdező oldalán, más néven az E-pénztár internetes felületen.

A Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár honlapján, a www.epenztar.hu weboldalon a nyitólapról vagy a Tagjainknak menüpontból az E-pénztár menüpontra kattintva lehet elérni a szolgáltatást. Belépéskor a rendszer kérni fogja a felhasználónevét (tagkódját), illetve jelszót. Amennyiben elfelejtette jelszavát, felhasználónevének (tagkódjának) és e-mail címének megadásával igényelhet újat. Fontos, hogy azt az e-mail címet adja meg, amelyet korábban már bejelentett a Pénztár részére. Ha még nincs bejelentett e-mail címe, a mellékelt regisztrációs adatlap kitöltésével és visszaküldésével szíveskedjen e-mail címét közölni, az E-pénztár szolgáltatáshoz szükséges jelszavát ezután tudjuk Önnek megküldeni.

A regisztrációs adatlap itt tölthető le.

A megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

 

Budapest, 2023. június 16.

 

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár